Post by circpospouvana on Feb 5, 2022 4:49:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Dobro je, a čez čas postane dolgočasno
Prosim, poskusite to igro. Neverjetno, verjetno najboljši rpg, kar sem jih kdaj igral na mobilniku. Komaj čakam, da vidim prihodnje vsebine
Ta igra je neskončen limbo smrti in trpljenja, ko gojim ledenega demona, spuščam se v norost, bolj ko ubijam in ostajam, moj um tava in razmišlja o veliko stvari, ki postavljajo pod vprašaj moje življenje do te točke, vedno se spominjam stvari, ki kaže eksistencializem, mislil sem, da je ledeni demon zaklenjen z mano, vendar sem bil jaz tisti, ki je bil tukaj zaklenjen in delal isto stvar znova in znova in pričakoval drugačen rezultat.
Ena najboljših iger za preživetje, brušenje vas dejansko nagradi, dvigovanje ravni pa je zabavno, plačilo vam prinese dodatno, vendar še zdaleč ni igra, ki bi jo plačali za zmago. Bravo razvijalci
Zelo počasne posodobitve. Pomika se proti monetizaciji. In vsesplošno slabe izkušnje razvijalcev. Uspeli so zamuditi dogodek črnega petka. Vsak drugi je bil pozen in moten. In že dolgo od kakršne koli posodobitve vsebine. Skratka lepa igra brez vsebine ali kompetence
Igral sem ga nekaj ur, zdaj je bilo zabavno, zdaj pa me preprosto ne pusti več noter. Dobra igra no
Ocenil sem jo s 4 zvezdicami zaradi svetovnih strežnikov.. potrebujem strežnik z majhnimi ljudmi, tako da je zmanjšal zamik, ampak tudi igra mora potrebovati navodila... igram je brez navodil ali vadnice... Prosim popravi kar sem rekel, ampak igra je res dobra za mletje, to je vse ... rad igram to igro
Curse of Aros - MMORPG የሚና ጨዋታዎች vxpv
Zlomljena igra. Poprosi me, naj se prijavim, nato pa me odpelje naravnost v trgovino Google Play in prikaže odpiranje in odstranitev. Kliknem samo za odpiranje, da ponovim isti postopek. Omogoča vam enkratno prijavo prvič uporabnikom, vendar se ne morete znova prijaviti, da bi igrali drugič.
To je res dobra igra, ki mi je zelo všeč, vendar me zaradi dolgočasne misli sovražim (ne preveč) je dvigovanje nivojev nadležna misel in mislim, da če jo naredite lažje, bo to odlična igra, a na koncu je dobra igra. in prosim preverite moj pregled.
Všeč mi je igra. Ko dodajo seznam prijateljev, se spremeni v oceno 5 zvezdic. Dodajte tudi tržnico, kjer igralci kupujejo in prodajajo predmete. Jaz sem 79 lvl. Začenja postajati težko in nimam pomoči. Morali bi imeti cehovske dvorane za člane ceha. Moje uporabniško ime je "Sploogy" HMU. Pridružil bi se klubu Discord, vendar vem, katerega bom izbral. Vsak, ki me lahko usmeri v pravo smer in mi pomaga pri ravni moči. Bolezen farm matts ali dati 1m zlata na nivo. Če je izpiranje na zabavi sploh mogoče.
pravkar sem začel. Nisem prepričan, ali obstaja hiša za igralce, če pa ne, bi bilo kul, da bi jo lahko zgradili s škatlami za shranjevanje po meri za shranjevanje različnih stvari. Všeč mi je, da obstaja pvp, vendar še vedno preizkušam igro.
Curse of Aros - MMORPG Lomu spēles dwou
Lepa igra in upam, da lahko popravite zamik z dodajanjem zemljevida in ceha
Dis igra je srečna, toda moj račun je band
#Predlog : morda dodajte nahrbtnike in lahko dodate naloge za rudarjenje, lesarstvo, kovaštvo itd. Razvijalcem: 21. 12. 2020. Prekinil sem igro, danes sem poskusil znova igrati s svojim skoraj maksimalnim računom. Toda zaradi tega bi še naprej ustvarjal nov profil, čeprav sem prepričan, da je moja e-pošta pravilna in sem poskusil uporabiti 13 e-poštnih sporočil, vendar brez uspeha. Prosimo, dodajte način za vrnitev izgubljenega računa, hvala.
nadaljujte z dobrim delom razvijalcev! vidim svetlo prihodnost te igre! še vedno čakam na čarobno posodobitev ;-)
Curse of Aros - MMORPG 롤플레잉 dzd
Ta igra je res lepa. Upam samo, da boste vključili še dve stvari, nato 5. Najprej, ko sem se prvič pridružil igri, nisem imel pojma, kaj naj naredim. Če lahko prosim objavite nekaj podrobnejših informacij o igranju na svoji Wiki ,to bi bilo res koristno.Prav tako so mafije neuravnotežene.Za lvls in lvls je bil najboljši grind lvl 12, ker bi lvl 15 dal več kapljic in manj %, naslednji grind za tem pa je bil na lvl 35 v jami. Nisem vedel za Arctic lvl 21 bc ni bil omenjen.
Ta igra je podcenjena mojstrovina. V njem lahko naredite veliko zabavnih stvari in ni tako težka podatkov kot druge MMO, kot je Albion. Nekateri deli igre so nekoliko zmrzljivi, a če se česa naveličate, lahko naredite nekaj drugega. Če sem utrujen od rudarjenja, grem k lesorezu za relikvije in izboljšam svojo obrt. Ali pa se ukvarjam s sproščujočim ribolovom, da prodam stvari za denar. Ali pa zgrabim svoje orožje in začnem brusiti, da bi ustvaril vojsko hišnih ljubljenčkov puščavskih raptorjev ali dobil boljšo opremo. Na splošno zelo zabavna igra
Tudi jaz sem že pregledal. To je moj drugi pregled. Kot sem rekel, obožujem igro, saj prinaša toliko nostalgije. Po enem mesecu igranja imam veliko težav. Največja težava v igri so sistemi ropanja. To je katastrofa. Kadar koli igralec s srednjo opremo ubije šefa z igralcem z visoko stopnjo opreme, bo plen vedno šel na kasnejšega, kar je zanič. In tiste tako imenovane visoke ravni vedno monopolizirajo blago. Prosimo, popravite sistem ropanja. Če redek predmet pade, bi moral nagraditi vse.
igra je super slaba. slaba stvar je, da ne bom podprl igralca. Dobil sem napako. Vaš račun je na spletu. Kar naprej se odzivam na neskladje brez pomoči nikogar. izbriši igro, igralci !!!
Curse of Aros - MMORPG રોલ પ્લેઇંગ jbqg
Dobra igra, všeč mi je, vendar upam, da obstaja spretnost operaterja, ki se lahko uporablja za bližnji
po mojem mnenju igra zelo zaostaja in svet se ne nalaga hitro, a poleg tega je igra zelo zabavna in zabavna in bi morali narediti mak anhk key 4m tam, ni vredno toliko, ker spustijo stvari, ki se ne prodajajo ali gor mamice in ja vso srečo pri igri in veliko sreče pri alcamyju in to je to, kar me uredi. Poskušal sem iti na podporo za igre, vendar nisem mogel, vendar poskusi, če lahko popraviš moje težave, všeč mi je nova posodobitev
IGRA MI JE RES VŠEČ VŠEČ, PROSIM, DA V IGRO PREDLOŽITE ZEMLJEVID, DA LAHKO OBVLADIM KRAJ IN DOSTOP DO WIKIJA NE BO TEŽAV, KER UPORABLJAM TELEFON, JE BILO NA VSEGA LEPA IZKUŠNJA, KER SE VELJAM ALI ŠE JE VSE :>> ŠE SE VESELIM SE VEČ IZBOLJŠAV IN NOVIH POSODOBITEV HVALA SREČNO, DA SI NAŠLA TO IGRO
Kakovost. To vam pride na misel, ko igrate to. Pustolovščina 2d Pixel, ki ni nič drugega kot izjemna. Če ste ljubitelj MMO ali MMORPG, poskusite to. Če ste ljubitelj retro iger, poskusite to. Interaktivna in prijetna skupnost neskladja to igro ločuje od povprečja. Podpora v realnem času izstopa med ostalimi. Šefi, zbirateljski predmeti, svet, ki se širi, ta igra se dogaja. Nove posodobitve, ki bodo kmalu prispele, vas bodo zagotovo zabavale še ure in ure. Preizkusite to igro!
Curse of Aros - MMORPG રોલ પ્લેઇંગ saw
Save The Girl Pro příležitostné hráče voaa
To novo posodobitev je treba popraviti, obstaja veliko napak 1. našega zlata ne moremo shraniti v skrinji 2. statistike ni mogoče povečati 3. razvrščanja gumbov, ki jih ne moremo uporabiti To je vse, kar sem opazil
To je odlična igra in upam, da jo boste še izboljševali. In upam, da boste v neki točki v igro postavili naloge ali kakšno nalogo z opisom uganke. In narediti morate tako, da je na plošči več kot 5 nalog.
Odlična igra, preveč ljudi na visoki ravni vedno zruši druge.
Igra je zabavna, ima potencial in vem, da dodajate čarovnijo in loke! Ampak, napoji... Pri 40 lvl lahko zlahka premagam 70 lvl, če pošiljam neželeno napitke. Še enkrat, igra mi je všeč in RES vidim, da postaja vse boljša in boljša, zato bom tu in tam preveril. Vstrajaj!
Smeti, igre sploh ne začnem. vedno napaka kakšna izguba časa..
igra je več kot šala, po določeni stopnji morate dobiti kolbalt ali višjo opremo, vendar potrebujete raven kovaštva 80, da jo izdelate, in traja večno, da se dvignete na to visoko raven. Danes sem porabil 5 ur za kmetovanje srebrnih palic in pridobil sem samo od stopnje 35 do 36 kovaštva stopnja popolnoma smešna. Ta igra ni nič drugega kot dolgočasno plačilo za zmago na grind festu, kjer porabiš več časa za rudarjenje in prodajo kot za dejansko igranje igre in ne moreš zlagati rude/palic, tako da moraš teči nazaj in četrto. kakšna šala.
Ta igra je res dobra, verjetno najboljša pixel mmorpg na androidu. Obožujem glasbo, zvok in vse. To je vroče: Ali lahko igri dodate zgodbo? Kot da se mi zdi, da je včasih precej ponavljajoče se in dolgočasno, ko vse, kar narediš, je, da sprejmeš naključne naloge, mletiš, dvigneš raven in si pridobiš boljšo opremo, in prosim, povečaj zemljevid in vem, da je to beta, zato upam, da dodaš več vsebine in zgodbe v igra.
Igra je videti kot dolgočasna, ker so vsi igralci profesionalni, delček ni zaslužiti in je zapleten
Curse of Aros - MMORPG Hry na hrdinov oom
Navzgor je težko in kamen golem na ravni 150...... najslabša igra vseh časov
To je najboljša igra, toda razlog, zakaj ji ne dajem pet zvezdic, je, da ko zaženete igre, ni vodnika, zato je bil potreben čas, da sem se naučil igre
Hej, razvijalci, uredil sem svoj pregled, ker imam težavo, ko nekaj sekund stojim pri miru, me je vrglo iz strežnika, ko se borim s pošastjo in stojim pri miru, me je brcnilo, tako da, ko se vrnem, sem mrtev, vendar sem nisem dal nižje ocene, ker si zaslužiš več kot 5 zvezdic ⭐, vendar prosim, popravite